WoW ! Michael Schumacher este acum constient !

WoW ! O veste buna ! Celebrul pilot din F1 – Michael Schumacher este acum conștient! Acesta a fost transferat la un spital din Paris pentru a beneficia de terapie cu celule stem.

Michael Schumacher a fost tratat de un medic chirurg specializat în terapia cu celule stem, la un spital din Paris, unde a ajuns luni. Operațiunea de transportare a lui Schumacher la Paris a fost extrem de discretă, iar măsurile de securitate au fost foarte stricte.

Acesta a fost internat pentru transplantul cu celule stem pentru a evita inflamarea organelor interne, ca parte a tratamentului pentru leziunile grave din zona capului, pe care le-a suferit în urma unui accident de schi în urmă cu aproape șase ani.

Editorialul Le Parisien a declarat că spitalul s-a transformat într-un bunker de când a fost internat Schumacher. Cu toate că spitalul nu a oferit detalii legate de starea de sănătate a pilotului, Le Parisien a citit o asistentă care afirmă că Michael Schumacher se află în grija ei.

“Vă asigur că este conștient”, a spus aceasta.

Marți, la ora 17:15, Jean Todt l-a vizitat pe Chumacher pentru 45 de minute, după care a părăsit spitalul foarte discret.

Conform Le Parisien, fostul sportiv a fost așteptat de medicul chirurg Philippe Menasche în vârstă de 69 de ani. Acesta este renumit pentru primul transplant de celule embrionice pe un pacient cu insuficiență cardiacă în anul 2014 și este specializat în cercetarea celulelor stem.

Pilotul legendar de Formula 1 a împlinit 50 de ani pe 3 ianuarie, însă nu a mai fost văzut în public după accidentul de pe pârtia de schi, în urma căruia a rămas paralizat.

Sursa: protv.ro

Leave a reply

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>