VIDEO: Tronsonul A1 Simeria – Soimus se va inchide !

Deși anunțată de mai multe ori de către CNAIR, dar nepusă în practică, măsura închiderii tronsonului de autostradă de la Simeria Veche până la Șoimuș va fi totuși aplicată începând de mâine, traficul urmând a fi deviat pe Drumul Naţional 7, pe centura Devei.

11.10.18

La stopurile de pe DN7 Santuhalm e nebunie deoarece Autostrada A1 Simeria Veche – Soimus este inchisa de ieri ! Coada se intinde pe ambele sensuri , pana la Deva , respectiv Simeria !

Sursa: Facebook.com

09.10.18

Locuitorii Devei, dar și cei din Simeria și zonele adiacente vor avea parte de un trafic de coșmar începând de mâine, 10 octombrie si până la mijlocul lunii noiembrie, după ce constructorii au anunțat că vor închide circulația pe autostrada A1, între km 353+660 şi km 368+650, pe tronsonul cuprins între nodul rutier Deva şi nodul rutier Simeria Veche. Măsura este necesară pentru realizarea în zona Șoimuș a conexiunii între cele două segmente de autostradă, Lugoj – Deva și Deva – Orăştie. Şoferii vor fi îndrumaţi să circule pe DN 7, pe centura Devei, segmentul Simeria-Deva – intersecţie DN7/DN76.

Iniţial, antreprenorul a anunțat că închide autostrada pe 3 septembrie, însă la acea dată nu avea nici aprobarea CNAIR şi nici pe cea a Poliţiei. Noul termen anunțat a fost apoi 10 septembrie, însă nici acesta nu a fost respectat întrucât s-a ajuns la concluzia că multe dintre lucrări se puteau face „sub trafic”. Așa că noul termen pentru oprirea traficului pe acest segment de autostradă a fost data de 8 octombrie. Şi acest termen a mai fost prelungit cu doua zile, motivându-se că sunt foarte multe indicatoare temporare de montat.

Sursa: stiridinvest.ro