Trofeul Bucuresti 1 UniCredit Leasing / 17 noiembrie

Nume importante din automobilismul sportiv românesc se vor confrunta sâmbătă 17 noiembrie 2018, între Piața Victoriei și Arcul de Triumf din Capitală, într-un adevărat all stars autohton la Campionatul National de SuperRally.

Campionul național absolut de raliuri din acest sezon, Simone Tempestini, va lua startul în etapa finală din Campionatul Național de Super Rally, care va avea loc săptămâna viitoare în București.

Revenit în competiții după o lungă pauză, sportivul care deține recordul de titluri de campion absolut la raliuri, cu 8 trofee, Titi Aur, va fi prezent pe 17 noiembrie la startul rundei finale din Campionatul National de Super Rally.

Fostul campion național absolut la raliuri, Mihai Leu, a revenit pe traseul de concurs în acest an, iar pe 17 noiembrie, la București, va pilota un Ferrari în ultima etapă a Campionatului Național de Super Rally.

Fostul vicecampion național absolut de viteză în coastă, Silviu Dumitrescu, va concura pe 17 noiembrie, în ultima etapă a Campionatului Național de Super Rally, în același loc din Capitală unde bunicul său participa la celebrele curse “la șosea” de acum peste 5 decenii.

Dublul campion național absolut al României la raliuri, Bogdan Marisca, a intrat și el în cursa de pe 17 noiembrie, de la București, unde piloții de top se vor duela în ultima etapă a Campionatului Național de Super Rally.

Campionul național absolut la viteză în coastă din acest sezon, Andrei Dumitrescu, va fi prezent pe 17 noiembrie, la bordul monopostului Tatuus, pentru ultima etapă din Campionatul Național de Super Rally.

Unul dintre cel mai bine cotați piloți din Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop Racing, Lucian Radut, va lua startul în ultima etapă din Campionatul Național de Super Rally

Dublu campion național absolut la viteză în coastă, Paul Andronic, a intrat și el în cursa pentru trofeul ultimei etape din Campionatul Național de Super Rally.

Campionul Clasei 2 Roți Motrice și locul 3 la general în Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop în acest an, Costi Stratnic, este pregătit să facă spectacol cu a sa Dacia STTC în ultima etapă din Campionatul Național de Super Rally.

Campionul național absolut la viteză în coastă din 2016, Bogdan Cuzma, va lua startul în etapa de super rally din acest weekend la bordul uneia dintre cele mai puternice mașini din România.

Etapa a III-a a Campionatului National de Super Rally va avea loc in data de 17 noiembrie la Bucuresti. Detalii despre eveniment, harta traseului si alte informatii utile vor fi publicate pe masura ce se confirma, atat pe pagina evenimentului cat si pe pagina Campionatului National De Super Rally.

Regulamentul Particular poate fi consultat AICI >>