Transilvania Rally / Cluj Napoca / 26 – 28 sept 2019

Cea mai iubită şi urmărită etapă din Campionatul Naţional de Raliuri şi din Tour European Rally, se desfăşoară la Cluj-Napoca, in 27-28 septembrie!

Transilvania Rally va fi a șaptea etapă din Campionatul Național de Raliuri Dunlop 2019 și va avea un coeficient de 1.2.

Dacă până acum era organizat în prima parte a anului de către Motorhome, de data aceasta, Transilvania Rally va avea loc în perioada 26-28 septembrie.

Se anunţă spectacol TOTAL la Transilvania Rally 2019, a șaptea etapă din Campionatul Național de Raliuri Dunlop și etapă internaţională din cadrul Tour European Rally, care va avea loc în perioada 26-28 septembrie la Cluj Napoca, informează clubul organizator printr-un comunicat.

Organizatorii au pregătit 10 probe speciale, cu o lungime totală de aproape 150 de km, o „Super Specială” în inima oraşului, dar şi o mulţime de surprize pentru spectatori.

Total Transilvania Rally powered by Ford începe joi, 26 septembrie, la ora 19:30, cu o întâlnire cu piloţii şi o sesiune de autografe pe esplanada din faţa stadionului Cluj Arena, ca mai apoi, în aceeaşi locaţie, de la ora 20:30, să aibă loc startul festiv.

„Competenţa tuturor celor implicaţi în aparatul care asigură siguranţa evenimentului este antrenată şi demonstrată în cadrul numeroaselor evenimente importante organizate în oraşul nostru, astfel ştim că acest festival al motoarelor pe care îl organizăm, este pe mâini bune. Sprijinul autorităţilor locale şi judeţene, ca de obicei, a fost esenţial în preocuparea noastră de a ţine Clujul la cel mai înalt nivel pe harta motorsportului european”, a spus Marco Tempestini, team leaderul Napoca Rally Academy.

Mai multe detalii pe pagina oficiala a evenimentului >>

Citeste si alte articole despre:  , , , ,