Transalpina si Transfagarasan acoperite de zapada

CNAIR: Nou program de circulație pe Transalpina si Transfagarasan, din cauza căderilor de zăpadă !

Transalpina

Poate fi tranzitată în condiții de siguranță, ca urmare a intervenției utilajelor CNAIR. Reamintim însă că pe acest sector de drum se circulă în condiții de iarnă iar în intervalul orar 18:00 – 09:00, circulația este închisă.

Începând din 26.09.2018, circulația pe DN 67C (Transalpina), între Rânca și Obârșia Lotrului va fi permisă autovehiculelor între orele 9:00 și 18:00.

Măsura a fost luată pentru ca utilajele CNAIR să aibă timpul necesar pentru a acționa, iar reprezentanții companiei să facă revizia drumului și să asigure circulația în condiții de siguranță pentru participanții la trafic.

Transfagarasan

După un efort considerabil, care a durat peste 24 de ore și a presupus intervenția cu utilajele de deszăpezire după fiecare repriza de ninsoare, colegii noștri de la Districtul Bâlea au reușit să creeze condiții perfecte de trafic pe DN7C – Transfăgărășan.

S-au folosit doua utilaje și s-au împrăștiat peste 4 tone de material antiderapant.
Nu uitați însă că în continuare pe timpul nopții, între orele 21 – 07 circulația este interzisă tuturor categoriilor de autoturisme pe acest drum, între Bâlea Lac și Bâlea Cascadă.

Atentie !

Facem apel la conducătorii auto să respecte restricțiile instituite și să nu intre pe sectorul de drum menționat în alte intervale orare, decât cele permise, pentru că își pun viața în pericol din cauza instabilității atmosferice la altitudine, ceea ce poate genera formarea de gheță pe carosabil, ceață densă, precum și căderi de stânci

Informatii

Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro – DISPECERAT – Situatia Drumurilor Naţionale,

Alte detalii pe Facebook cnadnr

Citeste si alte articole despre:  , , , ,