2018 Subaru WRX STI Type “Record Attempt”

Sigla “RA” datează de mai multe decenii , modelul inițial “Record Attempt” a fost conceput pentru o cursa de anduranță de 100.000 de kilometri desfasurata in Arizona.

De atunci, insigna a migrat la Impreza și a fost folosita la mașini de ediție specială. Pana acum modelele “RA” au fost construite exclusiv pentru consumul intern (japonez). Pentru 2018, acest lucru s-a schimbat în mod evident.

Vara trecută, o versiune pregătită de curse a acestui STI a scos sub 7 minute pe celebrul circuit de la Nurburgring, fiind mai rapid decât un Dodge Viper ACR.

RA este disponibil numai în număr limitat și va fi probabil vândut nu după mult timp după ce ați citit acest lucru. Din fericire, saltul de la STI la RA nu este deosebit de mare și veți economisi bani plecând cu un model “base” echipat cu scaune Recaro.

Pe lângă scurtarea numelui, dacă am putea schimba ceva la modelul Subaru Impreza WRX 2018 tip RA, ar fi sa-l punem pe șasiul lui Impreza 2017+. Bineînțeles, am adăuga și mai multă putere.

Se pare că ajungem la maximul potențialului acestei platforme și așteptăm cu nerăbdare să vedem ce poate face Subaru în 2020. 2018 Subaru Impreza WRX STI Tip RA are un preț de bază de 48.995 $