Michael Schumacher implineste astazi 50 ani

Soţia lui Michael Schumacher a făcut, miercuri, un rarisim anunţ referitor la starea de sănătate a septuplului campion mondial al Formulei 1. Corinna Schumacher a publicat mesajul pe pagina oficială a lui “Schumi”, cu o zi înainte ca germanul să împlinească 50 de ani.

Dupa cum bine stiti , Michael Schumacher a fost victima unui teribil accident de schi la finalul lui decembrie 2013, pe o pârtie de schi din Alpii Francezi. Michael Schumacher se recuperează la reşedinţa sa din Elveţia, în urma serverului traumatism cranian suferit. Germanului i-a fost indusă coma, iniţial, pentru a permite regresia inflamaţiei, însă recuperarea este anevoioasă, iar informaţiile concrete despre starea de sănătate a pilotului cu 91 de victorii în Marele Circ sunt foarte puţine

Cu doar o zi înainte ca Michael Shumacher să împlinească vârsta de 50 de ani, soția sa – Corinna – a vorbit cu tristețe despre marele sportiv. Din păcate, chiar dacă se credea că Michael se simte din ce în ce mai bine, sportivul trece în continuare prin momente foarte grele, iar fanii sunt cu sufletele la gură. Accidentul grav prin care a trecut a lăsat în urmă sechele care nu vor dispărea, cu siguranță, niciodată.

Corinna încearcă să își păstreze optimismul, sperând ca medicii să facă tot ceea ce este omenește posibil pentru ca Michael Schumacher să își revină. Facem toate eforturile omenesc posibile pentru a-l ajuta, puteti fi siguri de asta”, spune Corinna intr-un comunicat trimis cu o zi inainte de aniversarea legendei F1.

„Michael e în cele mai bune maini”, a transmis Corinna fanilor lui Schumi, din dorința de a-i liniști.

Anuntul a fost facut printr-o postare pe pagina de facebook a lui Michael Schumacher.

Fanii celui mai titrat pilot din istoria Formulei 1 au pregătită o surpriză cu ocazia aniversării de 50 de ani a lui Michael Schumacher: un muzeu virtual lansat de Fundaţia Keep Fighting Michael, care celebrează cariera fostului pilot Benetton, Ferrari şi Mercedes. Aplicaţia va fi lansată joi, 3 ianuarie.