SAB & Accesorii 2017 / 4 – 12 noiembrie 2017

Între 4 – 12 Noiembrie, Salonul Auto București și Accesorii, cel mai mare şi aşteptat eveniment auto al anului, aflat la ediția a XV-a internațională își deschide porțile la Romexpo în Pavilionul Central şi pe platformele exterioare.

Tendințele auto 2017–2018 și peste 300 de modele vă așteaptă la Salonul Auto București și Accesorii!

Salonul Auto Bucuresti & Accesorii 2017, editia a XV-a internationala si platforma de business nr. 1 a domeniului auto din Romania va avea loc in toamna acestui an în perioada 4 – 12 Noiembrie la Romexpo.

Aflat la 24 de ani de la prima sa defasurare, Salonul Auto Bucuresti & Accesorii reprezinta elementul de referinta al pietei auto romanesti, evenimentul in cadrul caruia au fost prezentate ultimele noutati si premiere dedicate segmentului auto si al accesoriilor şi susţinut de Asociatia Constructorilor de Automobile din Romania (ACAROM).

Tendințele auto 2017 – 2018 și peste 300 de modele auto vor fi expuse la Salonul Auto București și Accesorii 2017.

La SAB & Accesorii 2017 vor fi prezente automobile venite direct de la Frankfurt, premiere nationale si cele mai noi modele auto de la: Abarth, Alfa Romeo, BMW, Citroën, DS, Fiat, Ford, Hyundai, Honda, Isuzu, Jaguar, Jeep, Kia, Land Rover, Maserati, Mazda, Mercedes-Benz, Mini, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Seat, Skoda, Suzuki, Toyota, Volvo etc.

Pe durata a 9 zile vizitatorii Salonului Auto Bucuresti & Accesorii vor beneficia de cele mai bune discounturi din 2017 iar in zona destinata pieselor, accesoriilor, echipamentelor auto si societatilor de leasing si asigurari vizitatorii vor descoperi peste 1500 de branduri si cele mai avantajoase oferte speciale destinate acestor segmente.

Locație: Pavilionul Central si platformele exterioare Romexpo
Program: 4 – 12 Noiembrie, orele 10 – 20
Mai multe detalii pe Pagina Oficiala e Evenimentului