SAB Spring Edition 2017 / Romexpo / 20 - 23 aprilie 2017

SAB – SPRING Edition 2017 / 20 – 23 aprilie

SAB – SPRING Edition 2017 / Auto – Sport & Street Food Park / 20 – 23 APRILIE , ROMEXPO

Pe suprafața exterioară generoasă de pe aleea principală Romexpo, evenimentul va reuni toate mărcile consacrate de autoturisme, cu accent pe segmentele 4×4 – FAMILY – ECO și SPORT, vehicule pe două, trei și patru roți, componente, echipamente și accesorii auto, tuning, sport – autorulote și case de vacanță mobile, camping și accesorii.

Sezonul primăvară – vara 2017 va debuta cu SAB – SPRING Edition (Salonul Auto Bucuresti – Spring Edition) în perioada 20 – 23 aprilie la Romexpo.

SAB – SPRING Edition îmbină perfect pe parcursul celor 4 zile ale desfășurării sale, elementele de atractivitate care vor genera un număr de aproximativ 40.000 de vizitatori. Expoziția, demonstrațiile și drive-testele ce se vor desfășura în spații special amenajate, concursurile și discuțiile între specialiști oferă cel mai solid eveniment auto-motor-sport al sezonului primăvară/vară, reprezentând cea mai bună oportunitate pentru promovarea și creșterea vânzărilor.

De asemenea, ca și anul trecut SAB – Spring Edition se va desfășura în paralel cu SMAEB (Salonul de Motociclete, Accesorii și Echipamente București).

Cel mai mare eveniment AUTO – MOTOR – SPORT, ce va avea loc în perioada 20 – 23 APRILIE 2017 la Romexpo; suprafața outdoor a ROMEXPO;

EXPOZANȚI: toate mărcile consacrate de autoturisme, cu accent pe segmentele 4×4 – FAMILY – ECO si SPORT, vehicule pe două, trei și patru roți, componente, echipamente și accesorii auto, tuning, sport – autorulote și case de vacanta mobile, camping și accesorii.

STREET FOOD PARK: în premieră în cadrul SAB – Spring Edition va fi amenajat STREET FOOD PARK – o zona special dedicată bucătăriei stradale.

BUSINESS: cele mai bune și mai noi oferte ale sezonului, lansări de noi modele;

DISTRACȚIE ȘI ADRENALINĂ: DRIFT-uri susținute de campioni internaționali și naționali, DEMONSTRAȚII și DRIVE-TESTE, muzică și distracție;

VIZITATORI: cei mai impătimiți iubitori ai fenomenului auto-motor & sport, alături de specialiști ai domeniului;

RECOMANDARE: eveniment organizat de Premium Expo, compania care organizează Salonul Auto București & Accesorii, singurul eveniment din România susținut de APIA (Asociația Producătorilor și Importatorilor de Automobile) și ACAROM (Asociația Constructorilor de Automobile din Romania).

Mai multe detalii pe Pagina oficiala e evenimentului