Proiect Mitsubishi Allroads Ronin by VILNER

Tunerii de la Vilner ne prezinta ultimul lor proiect intitulat “Allroads Ronin”, proiect ce a avut ca si punct de plecare un Mitsubishi Lancer Ralliart din 2011. Acesta a suferit mai multe modificari, de remarcat este interiul de exceptie.

Desi modelul Lancer este cunoscut mai mult in versiunile de curse EVO, de data aceasta avem un proiect inedit. Proprietarul, un fan al samurailor fara stapan [ Ronin ] si al culturii japoneze, a dorit sa isi prepare masina in acest stil unic.

Interiorul este lucrat manual in piele si Amaretta, un material japonez specific, in genul Alcantara. Exceptie face plafonul care este decorat cu o tesatura traditionala japoneza cu modele specifice culturii nipone.

Toate accesoriile interioare au ca tema armurile samurailor. Volanul este imbracat in piele Nappa , frana de mana arata ca manerul unei sabii Katana, iar toate ornamentele din plastic au fost inlocuite cu decoratiuni din metal. Nu lipsesc din decor traditionala sabie a samurailor – Katana si masca de razboinic Ronin.

Ceasurile de bord au fost schimnbate cu unele in genul celor de Ferrari, iar unitatea multimedia dispune de un display de 11 inch. Pentru un plus de confort, toata masina a fost izolata fonic.

 

 

La exterior nu sunt modificari majore , doar cateva elemente de design ale plafonului, inscriptia RONIN &  ALLROADS pe portbagaj si doua proiectoare LED in grila fata. Pentru ai da o tenta off-road masina a fost dotata cu bare transversale , anvelope all-terrain Yokohama Geolandar iar garda la sol a fost ridicata cu 2 cm.