1,1 milioane $ pe noul Ford Mustang Shelby GT 500

Primul Ford Shelby Mustang GT500 model 2020 s-a vandut pentru 1,1 milioane de dolari , iar banii vor merge la actiuni de caritate !

Toyota Supra 2020 nu este singura mașină sport nou-nouța care s-a vândut pentru o sumă de șapte cifre în weekendul trecut. De asemenea, colectorii s-au batut pentru a deține primul Ford Shelby Mustang GT500 2020.

Ford nu a început încă construirea bolidului de 700 de cai GT500, ci a prezentat un model de pre-producție în cadrul celei de-a 48-a aniversări a licitației Barrett-Jackson Collector Cars din Scottsdale, Arizona.

Ofertantul câștigător a fost Craig Jackson, CEO și președinte al Barrett-Jackson. El a plătit 1,1 milioane de dolari din primul lot de construcție, iar Ford va dona veniturile din vânzare unei organizații numite JDRF care finanțează cercetarea diabetului de tip 1.

Din moment ce producția nu a început încă, nu știm cum va arăta exact primul Mustang GT500. Ford subliniază că Jackson poate alege orice culoare și orice opțiune pe care Ford o pune la dispoziție pe GT500.

El va putea sa primeasca masina in toamna, cu putin timp inainte de lansarea oficiala pe piata. Prețul public nu a fost anunțat încă !

Ford a oferit, de asemenea, entuziaștilor bogați , posibilitatea de a deține versiunea 2019 GT Heritage Edition cu numărul VIN, pictat pe portbagajul masinii. Supercarul a fost vândut pentru 2,5 milioane de dolari. Ford va dona sumele din această vânzare către United Way pentru sud-estul Michiganului.