Noua TOYOTA SUPRA va intra in productie !

O veste buna pentru iubitorii modelului SUPRA, dar mai ales pentru fanii “Fast and Furious”. Noul model TOYOTA SUPRA va intra in productie din ianuarie 2019 in fabricile din Detroit.

A trecut o perioadă lungă de timp, dar Toyota a confirmat săptămâna aceasta că versiunea de producție a modelului său sportiv Supra va face debutul său global la show-ul auto din Detroit din 2019.

Am auzit multe zvonuri și chiar am văzut câteva concepte de la Toyota, dar așteptarea s-a terminat. Divizia germană a producătorului de automobile a confirmat prin intermediul Facebook că Supra este programată să facă debutul în producție în ianuarie în Detroit. Anunțul a fost semnalat mai întâi de site-ul entuziaștilor SupraMKV.

Din nefericire, Toyota din Germania nu a lăsat alte detalii. Cu toate acestea, noi știm că noul Supra va împărți o platformă cu BMW Z4-ul. Un motor cu șase cilindri în linie va echipa probabil noua Supra și posibil va fi disponibila si o versiune hibridă. Se stie ca noul model va ave tractiune spate , dar nu se știe dacă Supra va oferi o transmisie manuală, dar tot ce e posibil.

În ceea ce privește prețurile, Toyota spune că Supra “nu va fi ieftina”. Cu toate acestea, probabil că va trebui să așteptăm pana in ianuarie, pentru a afla cifra exactă pe care Toyota o are în vedere pentru Supra …

Cititi si articolul 🏁 2018 Toyota GR Supra Racing Concept