Cars & Coffee Romania / 21 octombrie 2017

Cars & Coffee Romania / 21 octombrie

Evenimentul internațional care unește pasionații de mașini exclusiviste, Cars & Coffee, vine pentru prima dată în România! Prima ediție Cars & Coffee România va avea loc într-o locație deosebită din Snagov și la Motorpark România.

Cars & Coffee este un eveniment de networking cu caracter caritabil care are ca scop crearea unei comunități în jurul unei pasiuni comune pentru automobile exclusiviste.

Evenimentul este împărțit în două părți, prima este privată (doar pentru participanți), fiind alcătuită dintr-o sesiune de networking, urmată de un mic dejun delicios.

A doua parte a evenimentului Cars & Coffee România va fi plină de adrenalină și energie și se desfășoară la Motorpark România, în jurul orei 11:30. Toate automobilele vor fi expuse pentru a putea fi admirate și savurate de publicul larg. Aici va exista, de asemenea, punctul culminant al evenimentului: cursa Cars & Coffee România, în care participanții se pot înscrie la o întrecere amicală și distractivă pe circuitul Motorpark România.

Structura acestei curse se distinge, într-un mod surpinzător, de majoritatea competițiilor; iată doar un indiciu: miza cursei nu este viteza și în aceasta constă savoarea ei. Este recomandat ca fiecare pilot, să aibă și un co-pilot!

Ceea ce este special la Cars & Coffee România este faptul că, după eveniment, ai posibilitatea de a dona o sumă de bani partenerilor noștri, fundația OvidiuRo, în sprijinul copiilor defavorizați din România. Credem cu tărie că fiecare copil din România merită o șansă la educație. Aceasta este cauza nobilă pe care noi o sprijinim.Tu?

Pregătește-te! Pe parcursul ambelor părți ale zilei, atât participanții, cât și spectatorii se vor bucura de surprize inedite și activități captivante.

Acest eveniment își propune să accepte participarea unui număr maxim de 50 de mașini, de aceea te rugăm să te înscrii cât mai repede.

!!! IMPORTANT !!!
Pentru a participa cu mașina ta, înscrierile se fac doar pe site-ul: Cars & Coffee

Echipa noastră pregătește aceste evenimente în colaborare cu sponsorii noștri generoși, cu partenerii noștri și fotografi și suntem încredințați că evenimentul de față, precum și cele ce îl vor urma, îți va satisface pasiunea pentru automobilism, oferindu-ți totodată ocazia de a interacționa cu oameni la fel de pasionați ca tine.

Prin evenimentul nostru Cars & Coffee, vom deveni liantul unui grup de oameni minunați, cu mașini extraordinare, cărora le vom crea amintiri de neuitat.

Te așteptăm pe data de 21.10.2017 pe circuitul Motorpark cu un eveniment plin de adrenalină!
Mai multe detalii pe Pagina oficiala a evenimentului