IPA Pilot Festival 2017 / Galati / 3 septembrie 2017

IPA Pilot Festival 2017 / 3 septembrie

Gata de start! Cel mai mare eveniment spectacol al Galațiului va începe Duminica, 3 Septembrie 2017, la ora 10:00 în parcarea Shopping City Galați.

Cea de-a 2-a ediție a IPA PILOT FESTIVAL va oferi atât gălățenilor dar și tuturor pasionaților de sporturi Auto-Moto, un întreg spectacol pe două și patru roți, cascadorii spectaculoase pe două roți, expoziții de tehnică M.A.I., concursuri, demonstrații de manevrabilitate Auto-Moto, expoziții de motociclete si tuning auto, mașini de epocă și vehicule militare vechi, concursuri pentru copii, exerciții de luptă, intervenție și salvare, test drive, concurs PIT-STOP (viteză între vulcanizări), prezentare de echipamente și accesorii Auto-Moto, stand de degustare bere, mâncare-băutură-veselieeeeee și multe alte surprize.

Nu în ultimul rând, precizăm că anul acesta, Ipa Pilot Festival va aloca atât o sumă de bani, cât și toate eforturile ce ne stau în putință pentru a ajuta un copil sa zâmbească și să se însănătoșească cât mai repede.

Astfel, toți banii obținuți din înscrieri precum și din resurse interne vor fi redirecționați pentru această cauză nobilă – oricine dorește să se implice este binevenit.

Va asteptăm cu mic cu mare, cu cățel și cu purcel, v-am pregătit peste tot umbrare ca sa nu mai stați in soare!!!
Vruuum, vruuum!

Mai multe detalii pe Pagina Oficiala a Evenimentului

IPA Pilot Festival 2017 / Galati / 3 septembrie 2017

IPA Pilot Festival 2017 / Galati / 3 septembrie 2017