Trailer : “FORD vs FERRARI” – Marea provocare – Le Mans ’66

Incepand de joi 15 noiembrie, in tara ruleaza filmul Ford vs Ferrari Le Mans 66, in cinematografele Cinema City! Nu ratati !

“Ford vs Ferrari” este un film american regizat de James Mangold, de fapt o un film biografic inspirat din lumea sporturilor cu motor … cursele de anduranta de la Le Mans. Aceasta este cea mai veche curs─â de anduran╚Ť─â auto sport din lume, care se desf─â╚Öoar─â anual ├«ncep├ónd cu 1923.

C├ó╚Ötig─âtorii premiilor Academiei, Matt Damon ╚Öi Christian Bale, joac─â au rolurile principale in filmul “FORD v FERRARI”, bazat pe povestea real─â remarcabil─â a vizionarului designer auto american Carroll Shelby (Damon) ╚Öi a ne├«nfricatului ╚Öofer n─âscut britanic Ken Miles (Bale), care s-au luptat ├«mpreun─â cu interferen╚Ťele corporative , legile fizicii ╚Öi demonii lor personali pentru a construi o ma╚Öin─â de curse revolu╚Ťionar─â pentru Ford Motor Company ╚Öi pentru a invinge ma╚Öinile de curse dominante ale lui Enzo Ferrari la cele 24 de ore ale Le Mans din Fran╚Ťa ├«n 1966.