Drive Hype Tour : Bucharest to Hungaroring / 21 – 27 iunie

Dacă își dorești o aventură alături de oameni la fel de pasionați ca tine, vrem să te anunțăm că tocmai ți-ai găsit locul! 50 de mașini exclusiviste în 7 locații diferite. Se anunță o vară memorabilă. Ești pregătit?

În ce constă evenimentul?
4 zile de driving într-un tur organizat pe ruta jos menționată;
1 track day la circuitul de F1 Hungaroring;

Unde și când?
50 de mașini exclusiviste în 7 locații diferite. Aceasta este experiența unică care te așteaptă alături de clubul Drive Hype și clubul Speedsector.com. Zilele de 21-27 iunie se anunță a fi pline de adrenalină și momente de neuitat pe traseul:

BUCUREȘTI
BRAȘOV
SIBIU
TRANSFAGARASAN
TRANSALPINA
BUDAPESTA
CIRUCITUL DE F1 HUNGARORING

Ne gândim la siguranța ta și ne dorim ca ziua la circuit să fie cât mai plăcută posibil, de aceea celebrul circuit de F1 Hungaroring va sta exclusiv la dispoziția participanților întreaga zi de 26 iunie! 🙂

“SpeedSector.com anunță cu mare bucurie și pentru cel de-al 5-lea an consecutiv, standardul #curse _ experienţă în străinătate!!!
Pentru 2018 am stabilit obiective înalte și am reușit să fim prima companie de evenimente din Grecia pentru proprietarii de supercar care se leagă exclusiv de membrii săi piesa #formula _ 1 din #hungaroring în orașul #Budapesta.
Ca în fiecare an în acest an, împreună cu experienţa experienţei, includem rute unice de conducere. De data aceasta, punctul nostru de plecare va fi capitala României, the #Bucureşti. Apoi vom explora faimoasa #Transilvania din munţii Carpaţi, vom vizita castelul Contelui Dracula în #Braşov, îi vom conduce, pentru multe, cele mai bune rute ale lumii, #Transfagarasan şi #transalpina şi în cele din urmă ne vom bucura de momente De relaxare, într-unul dintre cele mai istorice oraşe de pe planetă, “Regina Dunării”, ” Budapesta!!!”

De ce?
Ne dorim o experiență inedită pentru tine! Ți-am pregătit locații deosebite, oameni care împărtășesc aceeași pasiune ca și tine, hoteluri impresionante de 5* selectate atent care să corespundă așteptărilor tale și surprize care să transforme acest tur într-o poveste ce merită spusă mai departe. 😀

Nouă ne place să imortalizăm momente, fapt pentru care 3 fotografi profesioniști ne vor însoți pe parcursul evenimentului. Aceștia sunt fotografi oficiali ai revistelor Evo, Drive și Car & Driver, dar și ai Formulei 1.

Se anunță o vară memorabilă. Ești pregătit?

Contact:
Pentru detalii vă stăm cu plăcere la dispoziție la numărul 0745.275.416.
Mai multe detalii pe Pagina Oficiala a Evenimentului si pe