DE SEZON: Cu o motocicleta S1000RR pe partia de ski

In acest weekend , in premiera in Romania , in deschiderea competitiei de ski Cupa Fischer o motocicleta de circuit s-a dezlantuit pe partia de ski !

Mari emoții și mari așteptări pentru un proiect ce nu a mai fost făcut vreodată în România. O incercare dificilă ce a presupus multe teste cu #s1000rr ul pe partie. Piloți, mecanici, organizatori, parteneri, prieteni, spectatori au susținut și au adus tot ce au putut la o bucata din visul de a duce motocicleta de circuit pe o pârtie de ski.

Pilotul Radu Ene si speedflyer-ul Jamie Leibert au coborat alaturi de cei 170 de participanti ai competitiei facand spectacol pana tarziu in noapte pe partia Partia Platoul Soarelui Straja. Sharuim cu cu voi cateva imagini cu experienta noastra unica, emotiile, reusitele si bucuria traita inainte si dupa eveniment.

“După multe probe și ajustări am reușit astăzi să coborâm pârtia de concurs pe o motocicletă de circuit. Era un lucru pe care îl plănuiam de mult timp și pe care ne doream mult să-l transformăm în realitate. Promitem sa revenim în scurt timp cu toate detaliile și întreaga poveste într-un nou video de senzație marca Racing Academy. Mulțumim pentru susținerea și încurajările voastre!”

Photos by icsPhoto