Dacia Duster Pick-Up este in omologare !

Probabil cea mai inedita apariție de anul acesta este Dacia Duster Pick-Up. Nouul Duster Pick-up este acum in procedura de omologare !

Deși a mai existat o asemenea versiune – conversie făcută pe baza primei generații (realizată de Romturingia) – de data aceasta Duster Pick-Up se va vinde în rețeaua oficială de dealeri și va fi un model recunoscut mai oficial ca niciodată.

„Va fi o mașină orientată spre muncă, nu va fi ca Oroch”, a punctat Hakim Boutehra. Practic, Duster Pick-Up are mari șanse să devină cel mai accesibil pick-up de pe piață, având în spate toată rețeaua bine dezvoltată a Dacia pentru vânzări și service. Orientarea mașinii va fi una mai degrabă utilitară decât de hobby-timp liber, ceea ce înseamnă că finisajele vor fi mai degrabă spartane decât luxoase.

Cel mai probabil comercializarea lui Duster Pick-Up va demara în al doilea trimestru din 2019.

„Acum este în procedură de omologare spre a putea fi vândută. (…) Sunt implicați specialiștii de la Romturingia, specialiștii noștri de la RTR Titu și departamentul nostru de marketing”, a explicat Hakim Boutehra.

Tot legat de Duster Hakim Boutehra a mai spus că apariția motorizării pe benzină 1.3 TCe va duce vânzările de Duster pe benzină în România de la 20%, cât sunt acum, la circa 30% din totalul vânzărilor, dieselul urmând să scadă cu 10% ca mix în oferta Dacia Duster.

Versiunea de echipare de top, Prestige, este cumpărată de aproximativ 50% dintre clienții din România ai Duster.

„În 2019 vom avea ediții limitate și line-up animations, inclusiv pentru Duster. Vom avea cel puțin trei astfel de noutăți în gama Dacia, în acest an”, a declarat oficialul Renault.

Sursa: 0-100.ro

Citeste si alte articole despre:  , , ,