Trofeul Campulung Muscel 2017 / 23 – 24 septembrie

In weekendul 23-24 Septembrie, a 7a etapa din Campionatul National de Viteza in Coasta DUNLOP (CNVCD) se va desfasura pe traseul de langa Campulung Muscel, ce urca din satul Leresti spre barajul Rausor, sau cabana Voina.

Spectacol şi adrenalină la Câmpulung Muscel!

Cei mai experimentati piloti, alaturi de masinile lor, unele dintre acestea avand peste 700 de cai putere, se vor intrece pe traseu, fiind penultima etapa din campionat.

23-24 septembrie 2017, Câmpulung. Prima capitală a Țării Românești devine capitala motorsportului românesc, zeci de bolizi concurând la viteză în coastă pe traseul Lerești-Voina.

Clubul Sportiv Brothers Motor Sport, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local al Municipiului Câmpulung și în colaborare cu Consiliul Județean Argeș va organiza, în zilele de 23 și 24 septembrie, cea de a VII-a etapă a Campionatului Național de Viteză în Coastă Dunlop, sub egida Federației Române de Automobilism. Evenimentul va reuni la start pe traseul Lereşti-Voina, în zona barajului Râuşor, pe un drum turistic superb, principalele nume din pilotajul sportiv românesc și bineînțeles modele de excepție ale unor producători auto de renume. După etapa de la Teliu, bătălia pentru majoritatea claselor și grupelor este acerbă, iar acest lucru garantează un spectacol sportiv de excepție la Câmpulung. Proargeș.ro este partener media al evenimentului.

Parteneri ai evenimentului: Primăria și Consiliul Local Câmpulung Muscel, Consiliul Județean Argeș, Primăria Comunei Lerești, Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Argeș, SILDVB, DEC Clinică Dentară, Pasteur Caroseria, Pentarom, Perfektauto, Saldovin, Restaurant Piatra Craiului, Kilicom, Magic Safe Security!

Proiect cofinanțat din bugetul local al municipiului Câmpulung pe anul 2017

Campionatul National de Viteza in Coasta Dunlop – CNVCD – se desfasoara sub egida Federatiei Romane de Automobilism Sportiv.

Mai multe detalii pe Pagina oficiala a evenimentului