Transilvania Motor Ring inca nu s-a deschis !

Circuitul a fost finalizat, rămâne doar să vedem modalitatea de administrare a lui, dacă va fi administrat de o companie privată sau chiar de Consiliul Județean Mureș. Acum la Targu-Mures avem un circuit de nivel european ! Transilvania Motor Ring are 3,7 km si dispune de 11 boxe duble.

Deci Preşedintele Consiliului Judeţean Mureş, Péter Ferenc, a anunţat in decembrie cu ocazia unei conferinţe de presă, că lucrările la circuitul „Transilvania Motor Ring” au fost finalizate în proporţie de 100%, recepţia acestora a fost amânată pentru 90 de zile din cauza unui incident, respectiv a unei tasări de teren. Acum urmatorul pas este identificarea solutiei optime de realizare a administrarii infrastructurii create prin acest proiect.

Transilvania Motor Ring – „Parc auto pentru sporturi cu motor” este un proiect de 58,13 milioane lei ce include un complex de agrement şi sport pentru iubitorii sporturilor cu motor pe teritoriul localităţilor Ungheni şi Sânpaul, respectiv un circuit de viteză cu lungime totală de 3,7 kilometri, precum şi un drum de acces DJ 151B – parc auto, sisteme protecţie şi siguranţă, boxe, tribună şi parcări.