CARS & COFFEE ROMANIA / 6 – 8 iulie

Clubul Drive Hype iti prezință evenimentul anului din lumea auto, Cars & Coffee România 2018! După prima editie reusita din 21 octombrie 2017, iată că revenim cu cea de a doua, însă într-un format diferit, cu un eveniment ce se va desfasura timp de 3 zile, în perioada 6-8 iulie, 2018!

După prima ediție reușită din 21 octombrie 2017, iată că revenim cu cea de a doua, însă într-un format diferit, cu un eveniment ce se va desfășura timp de 3 zile, în perioada 6-8 iulie, 2018!

Pentru a te ajuta să îți reîmprospătezi memoria, găsești aftermovie-ul primei ediții Cars & Coffee România

Împreună cu prietenii de la Onelife Rally ți-am pregătit o experiență unică alături de aproximativ 100 de supercar-uri participante. Ferrari // Lamborghini // Porsche // McLaren // Audi // Mercedes // BMW.

La fel cum te-am obișnuit, ne vom revedea și anul acesta, pe 6 iulie, la Motorpark România, un circuit aflat foarte aproape de București, în Adâncata, unde va avea loc prima parte a evenimentului, începând cu ora 12:00.

Acolo vei fi martorul unei extraordinare întreceri amicale între pilotii celor 100 de supercar-uri exotice, ceea ce garantează că adrenalina va atinge cote record pe parcursul celor câteva ore petrecute la circuit.

În a doua parte a zilei, după încheierea Time Attack-ului de pe circuit, supercar-urile participante se vor îndrepta spre minunata stațiune Mamaia, unde surprizele nu vor întârzia să apară!

A doua zi, cea de 7 iulie, va începe cu o cafea grozavă și o paradă prin stațiunea Mamaia. Aceasta se va auzi garantat până la Navodari în nord și până la Vama Veche în sudul litoralului și va avea punctul culminant în Piațeta Cazino Mamaia, unde, între orele 12:00 – 15:00, ne va fi dificil să clipim urmărind supercar-urile în lumina soarelui de la Marea Neagra, alaturi de hostesse și partenerii oficiali ai evenimentului.

Rugăm atât participanții, cât și spectatorii să aducă cu ei mult entuziasm, pasiune și, cel mai important, spiritul Cars & Coffee!

Ești pregătit?

În cazul în care îți dorești să fii parte a unei experiențe unice alături de super car-ul tău și să petreci timp de calitate împreună cu oameni la fel de pasionați ca tine, te invităm să te înregistrezi aici: https://bit.ly/2JvZPLS

Informații legate de biletele pentru spectatori (bilete ce acoperă experiența la circuitul Motorpark, în Adâncata, pe data de 6 iulie între orele: 12:00 – 16:00) vor apărea în curând în eveniment sau pe paginile de Facebook Cars & Coffee România sau Drive Hype!

Mai multe detalii pe Pagina Oficiala a Evenimentului