Bucharest On Wheels @GOWevents / 17 – 18 noiembrie

Toamna si-a intrat in drepturi, insa asta nu ne impiedica sa continuam sa ne manifestam dragostea pentru pasiunea noastra! Comunitatea Gentlemen On Wheels organizeaza un nou eveniment, iar de aceasta data invitam alaturi de noi orice pasionat al lumii auto-moto!

“Bucharest On Wheels” este primul dintr-o serie lunga de evenimente ce vor avea loc in toate orasele mari din Romania!

In cadrul evenimentului veti putea vedea expuse o parte din cele mai frumoase si mai puternice masini din tara, masini noi, clasice, raritati, unicate, dar si motociclete!

Tot aici veti putea intra in legatura cu furnizori de servicii din domeniu care pe langa informatii va vor oferi si discounturi substantiale!

Un stand de mecanica live va face deliciul celor care de-a lungul timpului au fost invitati la cafea cat timp li s-au efectuat reparatii la masina!

Desigur, autoritati ale statului vor fi prezente pentru a va aduce la cunostinta ultimele legi si modificari care reglementeaza circulatia pe drumurile publice!

Muzica buna, fetele frumoase, motoarele turate, fotografii si vloggerii, cluburile auto, dar si invitatii surpriza vor face ca locatia sa prinda viata!

Unde se intampla toate acestea?

Intr-un hangar din Bucuresti a carui adresa o veti afla daca bifati participarea la eveniment!

Cand va avea loc evenimentul?

Sambata, 17 Noiembrie incepand cu ora 10:00 pana la ora 02:00

Participarea la eveniment este posibila prin plata biletului care valoreaza 50 de lei!

ATENTIE!!!

In cadrul evenimentului vor fi oferite premii, reduceri si vouchere in valoare totala de peste 20.000 de lei DOAR celor care si-au cumparat biletul in avans prin depunere in contul ING: RO19INGB0000999907793161 pe numele Gheorghe Andrei-Cristian cu specificatia la detalii: “bilet eveniment”!

De asemenea, castigatorii tombolei pot intra in posesia premiului daca au dat share acestui eveniment si pot face dovada pe loc ulterior extragerii!

Lumea auto-moto din Romania avanseaza ca pe roate! Fii parte a acestui fenomen!

Mai multe detalii pe Pagina Oficiala a Evenimentului