BIKES ON ICE / Ghelari / 21 – 23 februarie 2020

Road Patrol MC Hunedoara vă invită la a 15-a ediție a Bikes On Ice. In data de 21-23 februarie 2020 vă așteptăm la celebra locație, Pensiunea Panorama din Ghelari , Județ Hunedoara.

În acest weekend se va desfășura ediția aniversară cu numărul 15 a întâlnirii moto “Bikes on Ice”, singura întâlnire de motocicliști care are loc pe timp iarnă în România. Evenimentul adună, an de an, câteva sute de iubitori ai motocicletelor, din țară și din străinătate, într-un cadru natural deosebit, pe parcursul a trei zile. Cei care doresc să își testeze propriile limite au ocazia să campeze, gratuit, în spații special amenajate, în aer liber. Focul de tabără, muzica rock și buna dispoziție sunt, de asemenea, ingrediente nelipsite.

Una dintre principalele atracții ale evenimentului o constituie tradiționala tombolă de sâmbătă seara, care oferă participanților posibilitatea de a câștiga câteva zeci de premii constând în echipament și accesorii moto de cea mai bună calitate, oferite de către sponsorul principal al evenimentului, MotoBoom.

Ediția din acest an are loc în localitatea Ghelari din județul Hunedoara, la Pensiunea Panorama. Pe parcursul zilei de sâmbătă vor avea loc diverse concursuri cu specific moto, iar doritorii vor putea vizita așezările pitorești din Ținutul Pădurenilor, o regiune cu un farmec aparte situată la poalele Munților Poiana Ruscă. Seara, formația Crom din Hunedoara va încălzi atmosfera cu un recital live.

Va asteptam cu drag si voie buna sa sarbatorim impreuna a15-a editie. Sponsor principal este MOTOBOOM, care va oferi produse pentru tombola, in valoare de peste 1000 euro.

Cei care doresc cazare, sunt rugati sa sune inainte pentru confirmarea disponibilitatii locurilor, la nr. de tel: 0726169889-Eddy.

Drumuri bune si asfalt uscat va dorim!

Mai multe detalii e pagina oficiala a evenimentului >>